Ebook Fotografi

Minat Ambil Gambar? Mahu Buat Duit Dengan Kamera?

Ketahui Cara Memulakan Bisnes Fotografi Dengan Pantas Dan Jana Pendapatan Antara RM1,000 hingga RM3,000 Sebulan Menggunakan Kamera Anda!.

Harga ebook : RM 30.00

Daripada ebook ini, terdapat 7 rahsia yang anda akan tahu iaitu:

Rahsia #01 | Motivasi

Apakah motivasi paling penting untuk menjadi seorang photographer yang berjaya? Tanpa motivasi ini anda mungkin akan gagal di pertengahan jalan.

 

Rahsia #02 | Peralatan

Apakah set peralatan fotografi yang anda perlu ada walaupun dengan bajet paling minima. Kami akan terangkan secara terperinci fungsi setiap peralatan kamera ini dan bagaimana cara nak dapatkan harga 30-50% lebih murah berbanding harga di pasaran.

 

Rahsia #03 | Ilmu Fotografi

Bagaimana nak belajar fotografi tanpa keluarkan wang satu sen pun. Tak perlu ada sijil atau diploma fotografi yang membuang masa anda. Tak perlu pergi ke bengkel atau seminar fotografi. Anda boleh belajar fotografi dengan percuma dan cepat.

 

Rahsia #04 | Kemahiran

Selain fotografi, anda perlu tahu satu kemahiran lain. Kemahiran ini sangat mudah untuk dikuasai dan akan membantu anda dalam pengiklanan khidmat fotografi secara percuma dan juga membina kredibiliti anda dengan pantas.

 

Rahsia #05 | Portfolio

Kepentingan portfolio fotografi. Apa yang dimaksudkan dengan portfolio? Mengapa portfolio penting dalam perniagaan fotografi? Ramai jurufoto gagal mengembangkan perkhidmatan mereka secara konsisten kerana mengabaikan portfolio. Anda akan tahu bagaimana membina portfolio secara ringkas tapi berkesan dan menguntungkan.

 

Rahsia #06 | Kembangkan Perniagaan

Rahsia sebenar yang tidak diketahui ramai jurufoto iaitu bagaimana mengembangkan perniagaan fotografi ke tahap profesional. Anda tahu rahsia ini, bisnes fotografi anda akan menjadi semakin kencang. Yang penting anda ikut panduan kami satu persatu.

 

Rahsia #07 | Menjadi Famous

Alang-alang dah buat bisnes fotografi, apa salahnya jika anda pergi ke tahap yang lebih tinggi. Bagaimana nak jadi terkenal di dalam industri sekaligus berpeluang mendapat banyak job-job besar bertaraf antarabangsa. Panduan ini sangat berguna untuk jurufoto yang bercita-cita besar mengembangkan kerjaya dan mencipta nama dengan fotografi.

 

 Untuk Info Lanjut & Pembelian Ebook Ini, Sila ke Laman Web Penulis >>