Ebook Business Burger

 

Bagaimana Memulakan Bisnes Burger Dengan Pendapatan 4-5 Angka Sebulan?

Akhirnya, kini rahsia bagaimana menjana pendapatan sampingan atau secara sepenuh masa dengan bisnes burger hingga mampu menjana pendapatan sekurang-kurangnya 5 angka sebulan akan dibongkarkan dalam laman web ini. Baca sampai habis untuk ketahuinya lebih lanjut .

Harga ebook : RM60.00

Barangkali anda minat untuk berniaga burger, tetapi.. ada pelbagai masalah dan persoalan yang buatkan anda terhenti seketika untuk mulakan perniagaan ini. Adakah Persoalan berikut yang buatkan anda pening kepala memikirkannya?

# Persoalan 1

Macam mana nak bermula dan apakah langkah pertama yang perlu anda lakukan untuk memulakan bisnes burger dengan betul dan lumayan?

# Persoalan 2

Anda tercari-cari Sifu atau Tok Guru yang boleh membimbing anda langkah-demi-langkah untuk memulakan dan mengembangkan lagi bisnes burger anda?

# Persoalan 3

Anda sebelum ni tiada ilmu untuk berniaga terutama sekali berniaga burger. Anda sendiri sedar, apa-apa mesti dimulakan dengan ilmu terlebih dahulu jika ingin memulakan sebarang perniagaan. Ilmu apa yang dipermulakan?

# Persoalan 4

Untung ke bisnes burger ni? Ada orang kata untung kecil. Bagaimana nak tingkatkan keuntungan daripada bisnes burger ini?

# Persoalan 5

Berapa modal yang perlu dilaburkan untuk permulaan? Apakah terdapat cara dan teknik untuk mengurangkan kos?

# Persoalan 6

Apakah persediaan-persediaan dari segi pengurusan, alatan, pemasaran dan operasi sesebuah bisnes burger yang boleh menjana pendapatan sekurang-kurangnya 4-5 angka sebulan? Anda tak tahu caranya tapi ingin sangat mempelajarinya.

# Persoalan 7

Macam mana nak pilih lokasi yang ‘HOT’ dan strategik untuk meletakkan stall burger bagi mendapatkan prospek dengan mudah tanpa susah-susah keluarkan modal besar untuk buat promosi.

# Persoalan 8

Bagaimana cara serta teknik untuk mencari dan mengurus pekerja bisnes burger anda dengan mudah tanpa anda perlu sendiri jadi ‘pekerja’ perniagaan burger anda. Anda pun tak ada banyak masa, kalau boleh nak labur dan minta orang lain yang boleh dipercayai untuk uruskan perniagaan burger anda dengan lancar.

# Persoalan 9

Anda tak tahu bagaimana ingin jadikan bisnes burger anda sebagai sumber pendapatan pasif anda. Anda mahu, walau anda tiada di gerai burger, atau anda sedang tidur sekalipun, duit tetap masuk!

Kini, anda dah tak perlu lagi nak pening-pening fikirkan segala Persoalan yang timbul ini kerana segala persoalan di atas bakal dijawab untuk anda dalam ebook yang terhangat ini. Jom membaca demi sebuah ilmu yang bermanfaat.

 

Untuk Info Lanjut & Pembelian Sila Ke Laman Web Penulis. >>