Sini Saya Tunjuk Lubuk Supplier "HOT!" Punya!

Dalam ebook panduan ini, Langkah demi langkah, dari mula daftar, cari barang, deal dengan penjual, beli menerusi agen hinggalah barang yang bos nak beli tu sampai ke depan pintu rumah!

Harga ebook : RM70.00 

Antara perkara-perkara penting yang saya tulis di dalam ebook ini ialah.
 
#Perkara 01 | Teknik nak cari barang dengan betul dan mudah.
Ya! Nak cari barang pun ada teknik dia! Kalau bos main taip sahaja nama barang tu kat website tu, selalunya, hasil yang dipaparkan tidak banyak sebab kebanyakkan nama barang adalah dalam bahasa cina! Jadi penulis ajarkan beberapa teknik yang padu supaya bos boleh jumpa barang yang bos nak tu dengan harga yang lebih murah!.
 
 
#Perkara 02 | Cara nak check supplier!.
Boleh caya ke tak supplier tu? Macam mana nak check? Ada penulis sharekan caranya!.
 
 
#Perkara 03 | Cara nak deal dan chat dengan supplier!.
Walaupun bos tak pandai cakap cina! Kita boleh kasi adjust punya dan minta diskaun lagi kaw-kaw punya.
 
 
#Perkara 04 | Saya bongkarkan agen terbaik yang bos boleh guna!
Agen ni memang boleh percaya dan sangat profesional! Gerenti barang yang bos order selamat sampai.
 
 
#Perkara 05 | Saya bagi sikit tips & teknik.
Cara nak menjual barang yang bos dah borong dan dah sampai depan pintu rumah bos!.
 
Apa yang lagi best! Semua benda diatas.. bos boleh buat dengan hanya menggunaan smartphone sahaja! Tak perlu dah nak pakai PC atau laptop!.
 
 
Untuk Info Lanjut & Pembelian Ebook Ini, Sila ke Laman Web Penulis >>
 

 

 

© 2016-2019 derekacreative. All Rights Reserved.